Stuur ons uw contactgegevens.

Een van onze experten neemt zo snel mogelijk contact met u op.  (lees onze Privacy policy)

  Een dringende vraag?

  Neem telefonisch contact op met ons team. Wij bieden u graag de oplossing die het beste bij u past.

  Bel ons op 02 735 03 75.

  Hoe reduceert Fiabilis de kosten voor Belgische werkgevers?

  Jeroen Peetroons, Commercial Director en lid van de Board bij Fiabilis Consulting Group Belgium, deelde onlangs de activiteiten van het bedrijf in een exclusieve videoproductie, opgenomen door Ecolys studio en de Cercle de Wallonie. Ontdek zijn getuigenis.

  Hoe reduceert Fiabilis de kosten voor Belgische werkgevers?

  Ontdek de activiteiten van Fiabilis via deze exclusieve videoproductie, gerealiseerd door de Cercle de Wallonie et Ecolys studio.

  Jeroen Peetroons, Commercial Director: “Fiabilis, actief in 8 landen, verleent diensten aan meer dan 2.000 klanten in België. Het bedrijf is gespecialiseerd in het beveiligen en optimaliseren van werkgeversbijdragen. De multidisciplinaire ploeg heeft als missie ervoor te zorgen dat de federale en regionale sociale en fiscale instrumenten correct en optimaal worden toegepast binnen de organisaties. De vrijstelling van bedrijfsvoorheffing voor ploegenarbeid, nachtarbeid, werken in onroerende staat, onderzoek en ontwikkeling wordt geoptimaliseerd en beveiligd. En als operationeel expert staan we de ondernemingen ook bij tijdens controles op de verschillende vrijstellingen van bedrijfsvoorheffing. Sectoren die te maken hebben met internationale concurrentie, zoals bijvoorbeeld de bouw of de industrie, genieten als eerste van deze steun.

  Voor elke analyse volgen de operationele experts een strikte methodologie, waarbij ze de over het hoofd geziene opportuniteiten identificeren. Ze controleren de wettelijke regels, berekenen steunmaatregelen en controleren onderdelen die onderhevig zijn aan interpretatie door de FOD Financiën.

  Naast deze service biedt Fiabilis ondersteuning bij fiscale controles, zodat de inspecteur verzekerd is van een correcte verantwoording. Bedrijven verkrijgen dan de gemoedsrust die ze nodig hebben.”

  Onze consultants controleren of sociale en fiscale instrumenten optimaal en in overeenstemming met de wetgeving worden toegepast. Beoordeel uw situatie.

  Jeroen Peetroons

  Commercial Director

  Jeroen Peetroons is sinds 2018 werkzaam bij Fiabilis. Vandaag bekleedt hij de functie van Commercial Director en lid van de Board bij Fiabilis. Hij is actief overal in België. Door zijn vriendelijkheid, deskundigheid en ervaring is hij een onmisbare contactpersoon voor zowel particuliere als openbare instellingen.

  Émilie Piraux

  Émilie Piraux

  Junior Marketing Officer

  Dit artikel is geschreven door Émilie Piraux.

  Événement du 14 mars

  Dag(en)

  :

  Uur(s)

  :

  Minute(s)

  :

  Second(s)