Stuur ons uw contactgegevens.

Een van onze experten neemt zo snel mogelijk contact met u op.  (lees onze Privacy policy)

  Een dringende vraag?

  Neem telefonisch contact op met ons team. Wij bieden u graag de oplossing die het beste bij u past.

  Bel ons op 02 735 03 75.

  Vrijstelling van doorstorting van de bedrijfsvoorheffing: vermijd valkuilen dankzij de White Paper van Fiabilis

  Fiabilis Consulting Group is verheugd om haar nieuwste White Paper over de vrijstelling van doorstorting van de bedrijfsvoorheffing aan u voor te stellen.

  Vrijstelling van doorstorting van de bedrijfsvoorheffing: vermijd valkuilen dankzij de White Paper van Fiabilis

  Fiabilis Consulting Group is verheugd om haar nieuwste White Paper over de vrijstelling van doorstorting van de bedrijfsvoorheffing aan u voor te stellen. Met een federale begroting van bijna 4 miljard euro kwam dit voordeel al bijna 150.000 organisaties ten goede. Genoot uw organisatie ook van één van deze vrijstellingen?

  Vrijstelling van bedrijfsvoorheffing voor overuren

  Elk jaar staan steeds meer bedrijven voor moeilijkheden tijdens fiscale controles. Sommige organisaties vragen namelijk een hoger bedrag dan hen rechtmatig toekomt, wat hen blootstelt aan het risico dat hun verzoek tot vrijstelling ongeldig wordt verklaard, met hoge financiële boetes tot gevolg. Soms worden weliswaar de voorwaarden vervuld, maar is de manier waarop de vrijstelling wordt gerechtvaardigd onjuist. Eigenlijk zijn er maar weinig mensen die gebruikmaken van de vrijstelling die in staat zijn om te antwoorden op vragen en verzoeken van een inspecteur.

  De editie 2023-2024 van de White Paper, samengesteld door het deskundige team van Fiabilis, biedt waardevolle inzichten in de risico’s verbonden aan vrijstellingsaanvragen, en tegelijkertijd concrete oplossingen.

  Ontdek de belangrijkste cijfers, markttrends en exclusieve analyses om uw financiële middelen te optimaliseren door middel van de vrijstelling van doorstorting van de bedrijfsvoorheffing.

  De lezers van deze gids zullen toegang hebben tot:

  ✅ de recentste trends met betrekking tot vrijstelling van doorstorting van de bedrijfsvoorheffing

  ✅ de recentste trends in fiscale controles

  ✅ beste praktijkvoorbeelden tijdens een fiscale controle

  ✅ voorwaarden voor het verkrijgen van verschillende vrijstellingen :

   1. vrijstelling voor nachtarbeid 🌛
   2. vrijstelling voor ploegenarbeid 👩🏼‍🤝‍🧑🏾
   3. vrijstelling voor ploegenarbeid voor werken in onroerende staat👨‍🔧
   4. vrijstelling voor onderzoekers 🧪.

  Fiabilis onthult de valkuilen waarmee bedrijven worden geconfronteerd wanneer ze gebruikmaken van de vrijstelling. Dit biedt een nauwkeurig beeld van de te volgen praktijken om in overeenstemming te blijven en tegelijkertijd optimaal gebruik te maken van het systeem.

  Download nu de gids om op een correcte manier gebruik te maken van de vrijstelling van doorstorting van de bedrijfsvoorheffing.

  Fiabilis staat bekend als een betrouwbare partner, met meer dan 2000 tevreden klanten en een internationale aanwezigheid.

  Het vermijden van valkuilen bij fiscale controles. Door slimme strategieën en praktisch advies te bieden, verbindt het team van Fiabilis zich ertoe bedrijven te begeleiden naar een verantwoorde, ethische en optimale toepassing van de vrijstelling.

  Om meer te weten te komen over fiscale controles met betrekking tot de vrijstelling, nodig ik je uit om het artikel “Fiscale controles ongunstig voor 60%, boetes stijgen” door te nemen.

  Dit werd ook gedeeltelijk overgenomen in het artikel van L’Echo: ‘Vrijstelling van bedrijfsvoorheffing: 60% van gecontroleerde bedrijven in overtreding’.

  Émilie Piraux

  Émilie Piraux

  Marketing

  Dit artikel is geschreven door Émilie Piraux.

  Événement du 14 mars

  Dag(en)

  :

  Uur(s)

  :

  Minute(s)

  :

  Second(s)