Stuur ons uw contactgegevens.

Een van onze experten neemt zo snel mogelijk contact met u op.  (lees onze Privacy policy)

  Een dringende vraag?

  Neem telefonisch contact op met ons team. Wij bieden u graag de oplossing die het beste bij u past.

  Bel ons op 02 735 03 75.

  Conferentie: Perspectieven en doelen voor de federale financiering van O&O (uitgesteld)

  Inhoud Let op: de conferentie van dinsdag 24 april wordt uitgesteld tot een latere datum. We houden u op de hoogte zodra een nieuwe datum is ingesteld. Inhoud Ondanks het groeiende succes en de opmars van alle inspecties en controles op de correcte naleving van de fiscale toepassing.... We houden u op de hoogte zodra een nieuwe datum is ingesteld. Let op: de conferentie van dinsdag 24 april wordt uitgesteld tot een latere datum.

  Let op: de conferentie van dinsdag 24 april wordt uitgesteld tot een latere datum. We houden u op de hoogte zodra een nieuwe datum is ingesteld.

  Inhoud

  Ondanks het groeiende succes en de opmars van alle inspecties en controles op de correcte naleving van de fiscale toepassing, lijkt de vrijstelling van de bedrijfsvoorheffing voor onderzoekers haar effect gedeeltelijk gemist te hebben als het neerkomt op het creëren van jobs. 62% van de innovatieve ondernemingen geven aan dat ze via deze maatregel de tewerkstelling in O&O hebben kunnen behouden, in mindere mate zelfs uitgebreid.

  Na deze vaststelling rijst de vraag welke aanpassingen nodig zijn om de O&O-programma’s van innovatieve bedrijven beter te ondersteunen voor een positieve impact op de tewerkstelling? Welke maatregelen kunnen genomen worden om de financiële steun beter te kaderen binnen de originele doelstelling voor ontwikkeling van de innovatieve activiteiten?

  Philippe Mettens, voormalig directeur en bestuurslid van Belspo, en Alexandra Lambrechts, Legal Director en fiscaal-juridisch expert van Fiabilis Consulting Group, leiden dit debat naar concrete voorstellen.

  Sprekers

  Philippe METTENS

  Chairman & CEO – adwäisEO
  Voormalig directeur en bestuurslid – BELSPO

  Alexandra LAMBRECHTS

  Legal Director en fiscaal-juridisch expert – Fiabilis Consulting Group

   

   

  Programma

  Dinsdag 24 april 2018

  ► 16u00: Verwelkoming met koffie/thee
  16u30: Conferentie

  17u50:
  Overhandiging van het witboek over de federale financiering van innovatie en O&O
  18u00:
  Walking dinner / networking

  Praktisch

  Locatie:

  Faculty Club
  Groot Begijnhof 14
  3000 Leuven

  In samenwerking met Just Innovation Belgium

  Als dochteronderneming van Fiabilis Consulting Group geeft Just Innovation Belgium financierings- en managementadvies bij innovatieve projecten.

  Over Fiabilis Consulting Group

  Fiabilis Consulting Group is een internationale groep gespecialiseerd in audit en advies in payroll.

  Ze staat bedrijven bij in het beheersen en optimaliseren van personeelskosten, evenals bij het voorkomen en proactief beheren van risico’s die samenhangen met sociale wetgeving.