Stuur ons uw contactgegevens.

Een van onze experten neemt zo snel mogelijk contact met u op.  (lees onze Privacy policy)

  Een dringende vraag?

  Neem telefonisch contact op met ons team. Wij bieden u graag de oplossing die het beste bij u past.

  Bel ons op 02 735 03 75.

  Stap mee in het Fiabilis-avontuur

  Wil je je carrière een boost geven, vanaf dag één verantwoordelijkheden opnemen en je stempel drukken op een collectief project met een positieve impact?

  De groep

  Wij
  zijn Fiabilis

  In iets meer dan tien jaar tijd is Fiabilis uitgegroeid tot de internationale referentiegroep op het gebied van de optimalisering en veiligstelling van de loonkosten.

  Deze groei hebben wij te danken aan de 165 talentvolle medewerkers die elke dag weer onvermoeibaar aan de slag gaan om al het waardevolle dat in de payroll van onze cliënten schuilt, aan het licht te brengen.

  Mogelijkheden over de hele wereld

  De expertise van Fiabilis wordt toegepast in zes Europese landen (België, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Italië, Polen) en in Zuid-Amerika (Brazilië, Chili).

  Ons ondersteuningsaanbod biedt zowel lokale als internationale mogelijkheden. Of je nu graag de wereld rondreist of erg gehecht bent aan je roots, er is zeker een job voor jou weggelegd bij Fiabilis.

  Een bedrijfscultuur gericht op jouw succes

  Mensen zijn ons meest waardevolle bezit. Wij streven ernaar om onze werknemers het evenwicht te bieden waardoor zij zich volledig kunnen ontplooien.

  Concreet streven wij ernaar de voorwaarden voor uw succes te verwezenlijken door middel van flexibele werktijden, verantwoordelijkheid op alle niveaus, een functionele managementstructuur met aandacht voor groeimogelijkheden en loopbaanontwikkeling.

  Ons motto: Acting Beyond the Deal

  We presteren graag op ons best! Elk project is een reis die we diepgaand onderzoeken.

  We overtreffen de verwachtingen omdat we nieuwsgierig zijn. Samen met het team van onze klant, werken we nauw samen met een vooruitstrevende aanpak en overtreffen we de verwachtingen, steeds met respect voor de wetgeving en de openbare instellingen.

  Getuigenissen

  Onze collega’s kunnen dit het beste vertellen

  Pierre OBLED, 36, Information Systems Security Manager, in februari 2017 ben ik bij Fiabilis gestart.

  Mijn rol bestaat erin de veiligheid van de gegevens te garanderen, veiligheidsgebreken in de informatiesystemen te corrigeren en de informatiesystemen op nieuwe sites te definiëren en te installeren.

  Wat mij bevalt aan Fiabilis is de constante evolutie van de informatiesystemen op het gebied van veiligheid, diensten en functionaliteiten om het werk van onze medewerkers te verbeteren.

  De werksfeer is aangenaam. De managers zijn begripvol.

  Ik kan het bedrijf aanbevelen vanwege het internationale aspect: je werkt samen met Italië, Spanje, Polen, België, Duitsland, Frankrijk en Zuid-Amerika. Zo ontdek je nieuwe culturen en andere manieren van werken.

  Pierre Obled
  Pierre Obled
  Chief Information Security Officer

  Alysée, juriste van opleiding, kwam in 2018 bij Fiabilis werken.

  Support Human Resources in Frankrijk, betrokken bij verschillende adviesopdrachten in België: ik waardeer de verscheidenheid van de projecten die mij worden toevertrouwd.

  Hoewel ik vooraf niet veel beroepservaring had, kreeg ik al snel verantwoordelijkheden. Vandaag geniet ik een grote mate van de autonomie in mijn werk.

  In enkele jaren tijd heb ik zowel technische vaardigheden ontwikkeld maar heb ik ook op het gebied van werkrelaties vooruitgang kunnen boeken door veel in teamverband te werken en direct contact met mijn eigen klantenportefeuille.

  Fiabilis heeft me veel zelfvertrouwen gegeven. Het menselijke aspect is erg belangrijk en de sfeer is hartelijk. Ik beveel dit bedrijf aan!

  Alysée Blas
  Alysée Blas
  Juriste en Consultant

  Noë De Keghel, 26, Business Developer, begonnen bij Fiabilis begin 2022.
  Ik help bij de ontwikkeling van het bedrijf op verschillende aspecten.

  Het belangrijkste voor mij is om mijn klanten op lange termijn te ondersteunen, maar ook om in contact te komen met nieuwe bedrijven. Tijdens deze nieuwe ontmoetingen is het mijn doel de toegevoegde waarde van Fiabilis te identificeren en de werkelijke behoeften van de prospect te begrijpen.

  Eén van de sterkste punten van Fiabilis is de erkenning die wij als medewerkers krijgen wanneer je je 100% inzet. Zo kreeg ik binnen een vrij korte periode al meer verantwoordelijkheden.

  Omdat FCG een multinational bedijf is, kan ik in verschillende talen communiceren met andere collega's.

  Het meest positieve punt is dat je op geen enkele manier wordt geblokkeerd. Iedereen is uniek en Fiabilis slaagt erin om ieders sterke punten naar boven te halen. Hierdoor heb ik een bepaalde autonomie in mijn werk ontwikkeld. Daarnaast voel ik een zekere vrijheid in mijn loopbaanontwikkeling binnen het bedrijf.

  Vanuit mijn oogpunt is Fiabilis een fantastisch bedrijf met echte menselijke waarden.

  Noé De Keghel
  Noë De Keghel
  Business Developer

  Join us

  In het kort

  Een baan met impact waar uw potentieel volledig tot uiting komt

  Een vergoeding in verhouding met jouw talent

  Tot 3 dagen telewerk per week

  Onze kantoren zijn ideaal gelegen in Drogenbos

  (dicht bij het centrum van Brussel), toegankelijk met het openbaar vervoer

  Een stimulerend opleidingskader om voortdurend bij te leren

  Kandidatuur

  Vacatures

  België
  COD

  Om onze groei in België te ondersteunen zoeken wij een tweetalige Business Development Manager met nationale verantwoordelijkheden. Deze functie rapporteert aan de National Sales Manager.

  België
  CBD COD

  Om ons team in België te versterken, zijn we momenteel op zoek naar Junior Consulenten.

  Join Fiabilis

  Zin om in een ander land van de groep te gaan werken?