Ready for Tomorrow

Ready for Tomorrow werd ontworpen om de initiatieven in de schijnwerpers te zetten, die werden bedacht tijdens het dieptepunt van de crisis om de huidige noodsituaties aan te pakken of om zich voor te bereiden op de toekomst. Ready for Tomorrow schenkt aandacht aan elke menselijke actie zolang ze maar de wendbaarheid en collectieve intelligentie van onze organisaties toont. Want wij zijn allemaal acteurs en woordvoerders voor het bedrijf van morgen.

#ReadyforTomorrow

Mis geen enkele newsflash
van Ready for Tomorrow

Ontdek de eerste getuigenis
van Ready for Tomorrow 👇

Hoe neem je de juiste beslissingen wanneer er meer vraagtekens zijn dan in gelijk welke andere situatie? Hoe communiceer je op de best mogelijke manier in een organisatie met meer dan 8.200 medewerkers? Gatien Laloux, CEO van XLG, laat zien hoe waarden en ethiek essentieel blijven tijdens een crisis van dergelijke omvang.

> Lees verder

Trui Vandecasteele, HRD bij Motena:
“Het contact met de mensen behouden”

Hoe heeft zij met haar team het welzijn en de veiligheid kunnen garanderen van zowel de Motena-medewerkers als degenen die van haar zorg genieten? Hoe kan je het menselijk contact behouden? Welke blijvende organisatorische veranderingen heeft Motena doorgevoerd?

> Lees verder

 

Daniel Noël
Personeelsverantwoordelijke bij Prayon


Hoe zich aan te passen aan het coronavirus als industrieel bedrijf? Hoe kunnen we teams reorganiseren om fabrieken draaiende te houden? Hoe kan telewerken in een recordtijd worden uitgevoerd?

> Lees verder

Cathy Brouckaert, financieel directeur van de stad Brugge

Cathy Brouckaert, financieel directeur van de stad Brugge, sluit onze reeks af. Zij spreekt over de grootste uitdagingen op het gebied van gezondheid en economie dat het stadsbestuur heeft genomen na de verspreiding van COVID-19. 

> Lees verder

 

Bedankt om ons te volgen!👋

 

En jij, ben jij klaar voor morgen? 🚀

Heb je een leidende positie?

Heeft het management van de Covid-19-crisis innovatieve transformatieprojecten geïnspireerd of versneld?

Deel jouw ervaring met de Ready for Tomorrow-community!

Volg Ready for Tomorrow

© Fiabilis Consulting Group