Webinar

Extra financiële middelen vinden op sociaal gebied
op korte en middellange termijn

Programma

Nu een recessieperiode niet uit te sluiten lijkt, hebben financiële afdelingen meer dan ooit de zware verantwoordelijkheid om stabiele richtlijnen op te stellen en middelen te vinden om de financiële verplichtingen van bedrijven op zich te nemen.  Om deze uitdagingen in de huidige onzekere context het hoofd te bieden, is het van groot belang alle beschikbare middelen en uitgaven extra te controleren.

Om u te helpen deze doelstelling te bereiken, kan gebruik gemaakt worden van bepaalde hulpmiddelen die betrekking hebben op de loonkosten: vermindering van de RSZ-bijdragen, vrijstelling van doorstorting van bedrijfsvoorheffing, federale en regionale maatregelen voor werkgelegenheidssteun…

Alles moet op een coherente en optimale manier worden benut om van de terugvordering van de te veel betaalde bedragen (met onmiddellijk effect op de beschikbare cash middelen) door de maatregelen te genieten die de uitgaven in de loop van de komende maanden en jaren zullen verlichten.

Door ze op de juiste manier te beheren en in te voeren, kan u vanaf volgende maand en voor de volgende 3 tot 4 oefeningen, uw financiële situatie versterken en meer zicht op uitgaven bieden.

Vragen? Onze experten beantwoorden u

    * Verplichte velden