Stuur ons uw contactgegevens.

Een van onze experten neemt zo snel mogelijk contact met u op.  (lees onze Privacy policy)

  Een dringende vraag?

  Neem telefonisch contact op met ons team. Wij bieden u graag de oplossing die het beste bij u past.

  Bel ons op 02 735 03 75.

  De Fiabilis-groep

  In iets meer dan tien jaar tijd is Fiabilis Consulting Group uitgegroeid tot de internationale referentiepartner voor werkgevers en overheidsinstanties die hun salariskosten onder controle willen houden.
  Fiabilis Group Page

  Referenties

  In cijfers

  8 landen
  Spanje, België, Frankrijk, Polen, Italië, Chili, Brazilië, Duitsland.
  165 werknemers
  staan voor u klaar.
  3.540+ klanten
  ondersteund waar we ook aanwezig zijn.
  461+ miljoen aan besparingen
  voor hen gegenereerd.

  Mission

  Steeds meer waarde toevoegen aan uw loonadministratie: dat is de dagelijkse missie van onze medewerkers.

  Elke dag stellen wij gewoonten in vraag, schudden wij de inertie wakker en slaan wij nieuwe wegen in om de rendabiliteit van uw loonkosten op lange termijn te verhogen. Wij delen onze kennis, ervaring en projecten om uw prestaties dag na dag te verbeteren.

  Fiabilis Consulting Group Mission
  69

  Vision

  Fiabilis wil een efficiënt socialezekerheidsstelsel garanderen in een steeds complexere omgeving.

  Door onze acties en verbintenissen dragen wij bij tot het adviseren, verrijken en sturen van het overheidsbeleid teneinde opnieuw een billijk en duurzaam evenwicht tot stand te brengen tussen werkgevers, werknemers, instellingen en eindbegunstigden inzake kwesties die verband houden met de financiering van de sociale zekerheid.

  Values

  In al hun rijkdom en diversiteit delen onze personeelsleden vier kenmerkende waarden:
  Innovatie:
  Wij bekijken de marktomgeving vanuit een disruptief perspectief om nieuwe kansen of strategieën op te sporen, met respect voor de regelgeving en de instellingen die deze vertegenwoordigen.
  Nieuwsgierigheid:
  Nieuwsgierigheid leidt tot een uitgesplitste kennis van ons actieterrein en geeft ons de mogelijkheid om out of the box te denken.
  Humans in action:
  Onze expertise groeit door het in contact komen met de nieuwe op te lossen problemen waarbij wij u helpen. Het verlangen naar ondernemingszin en pragmatische oplossingen voor complexe problemen zijn kenmerkend voor wat wij “mensen in actie” noemen.

  Beyond the Deal :
  Wij mikken altijd hoger om resultaten te leveren die uw oorspronkelijke verwachtingen overtreffen. Voor u, en samen met u, handelen wij “Beyond the Deal”.

  Onze teams,
  uw kracht

  Het complementaire karakter van de profielen binnen onze teams maakt de expertise van Fiabilis uniek. Onze multidisciplinaire aanpak garandeert u een functieoverschrijdend en geïntegreerd zicht op uw loonkosten.

  Onze teams bestaan uit loondeskundigen, juristen, voormalige sociale en belastinginspecteurs, financiële analisten, specialisten op het gebied van innovatiefinanciering, projectmanagers en specialisten op het gebied van gegevensbeheer.

  Team

  Besluitvorming en operationele structuren

  Internationaal Directiecomité (IDC)
  Het Internationaal Directiecomité bepaalt de strategische ontwikkelingslijnen van de Groep en waakt over de uitvoering ervan op de verschillende betrokken niveaus. De Area Board Directors werken nauw samen met de Country Managers om de Groep te ontwikkelen door de strategie te optimaliseren volgens de nationale marktsituatie.
  Arnaud Tardif

  Group Managing Partner

  LinkedIn

  Guillaume Vignancour

  Group Managing Partner

  LinkedIn

  Fernanda Peterson

  Area Board Director for Italy, Spain and Poland

  LinkedIn

  Jorge Campdera

  Area Board Director for LATAM

  LinkedIn

  Arnaud Tardif

  Group Managing Partner and Area Board Director for Belgium, France and Germany

  LinkedIn

  Area Board Directors
  De Area Board Directors werken nauw samen met de Country Managers om de Groep te ontwikkelen door de strategie te optimaliseren volgens de nationale marktsituatie.
  Management Team
  Fiabilis heeft in elk land waar zij actief is een Management Committee, dat verantwoordelijk is voor de lokale strategische beslissingen.
  Iwona Busch

  Sales Director

  LinkedIn

  Bernard Bauwens

  Chief Consulting Officer

  LinkedIn

  Alexandra Lambrechts

  Head of Legal

  LinkedIn

  Dominique Vauzelle

  ISO Director & CISO

  LinkedIn

  Onze geschiedenis

  De sterke groei van onze Groep is onvermijdelijk verbonden met zijn atypische geschiedenis. Ontdek hoe mannen en vrouwen hun krachten hebben gebundeld om het eindexamenproject van een visionaire student om te vormen tot een internationale referentiespeler.